Sandhamn

Litet hus med utsikt

Ön Sandhamn som ligger ute i havsbandet är en av mina favoritöar då öna är precis så där lagon stor att den har bra förbindelser men ingen uttalad biltrafik.

Jag har redan tidigare provat att resa till Sandhamn med Årskort Guld (Till Sandhamn med Årskort Guld) och det fungerade då alldeles utmärkt liksom denna gång.

Lite speciellt är att turen ut gick med Cinderella II som kör egen trafik på Sandhamn men den tur som jag åkte gick i samverkan med Waxholmsbolaget som ingår i Resplussamarbetet.

Men allt fungerade klockrent och som vanligt gavs det möjlighet att ta bilder av en solig sommarö veckan innan den stora händelsen – Gotland Runt.

Återresan gick via Stafsnäs och med Sandhamn – systerfartyg till Söderarm -  som jag tycker är Waxholmsbolagets bästa fartyg dvs rymligt, fräscht och ser ut som en båt.

Bilder från resan med förklaringar hittar ni nedan. Kolla och njut!

Kolla heliokoptern på akterdäcketBistromacka till sjössMina båtar för dagenFör att skapa skärgårdsromantik hemma Flera färgglada farkosterI väntan på ... Björn BorgRohdedenron for everUndrar om denna motor kommer någonsin att starta? Blått hus Välkänt näringsställe på SandhamnMan ser hur de njuterIngen helipkopter med hyfsad båt ändåVaddå - Skall du fotografera migKan vara vara Sandhamn (eller Marstrand)

Sandhamn är verkligen värt en resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: