Kortresa till Norrköping

Idag gjorde jag en kortresa till Norrköping för för att komma ut en stund och äta lunch.

På resan ned hade jag tänkt att fotografera ett stort fält med vita hörullar (eller vad det heter) som jag sett från tidigare resor och som jag ville ta bilder på.

Jag visste att fältet finns anslutning till Gnesta men medan jag justerade kameran dök det plötligt upp så jag slängde upp kameran och fick en riktigt hyfsad bild nedan.

"Hörullar" utanför Gnesta

Tog även några bilder på hemresan men trots att jag var mer förberedd då blev de inte lika bra. Det är inte så lätt att fotografera från ett X2000 tåg för ofta går det så fort så det gäller verkligen att välja rätt ögonblick när man skall ta bilden.

På vägen ned hälsades jag välkommen av en av mina favoritomborda-re som undrade om jag reste varje dag – vilket nästan stämmde.

Jag hade ingen bokning så hon kunde inte lova mig vare sig plats och mat men jag hittade plats själv i 1 klass och hämtade mat i bistron så hon kunde hjälpa andra resenärer som hade haft otur med resa norrifrån.

När jag passerade igenom stadsparken bröt solen igenom efter ett kortare regn och jag lyckades få några bra bilder av blommerna där varav den nedan tycker jag var särskilt lyckad.

Blommor i Norrköpings stadspark

Kanske ingen spektakulär dag men i alla fall en trevlig utflykt till en trevlig stad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: