Öppet supande i barnens väntsal i Norrköping

Öppet supande i barnens väntsal i Norrköping Öppet supande i barnens väntsal i Norrköping

Barnens väntsal i Norrköping är en nog en av de mest stökiga väntsalarna i Sverige och är varje dag fylld med vinddrivna typer som är allmänt stökiga, bråksamma och som super och dricker öl.

Det mest tragiska är att detta är den del av väntsalen som är avsedd för barn och där lekredskapen för barnen finns uppställda.

Detta har pågått sedan lång tid tillbaka men har blivit värre den senaste tiden.

Visserligen kommer vakter med jämna mellanrum och kör ut de värsta men dom lyckas inte lösa problemet.

Det är underligt att detta får fortsätta och hur länge skall vanliga resenärer behöva sitta i en väntsal bland alkoholister där smockan hela tiden hänger i luften?

4 svar to “Öppet supande i barnens väntsal i Norrköping”

 1. Jan Brissman Says:

  Jag blir bara arg på polisens agerande. Kolla gärna mina inlägg i kategorin norrköping.

 2. Alex Says:

  Ja det är bara och se… det är ju svenska folket som har blivit fel pelacerad i sina liv… av sådana översittare… det är ju ändå ditt folk.. svenska folket som sitter och super framför dig… och du gör ett inlägg om det… så fantastiskt när det finns flera hundra tal som behöver stöd och hjälp… och de är tacksamma för det minsta måltid de får at statsmissionen… och organisationer.. tillskillnad ifrån visa andra som bara åker tåg och klagar på förstaklass maten och servicen…. Så tänk efter gubbe lilla.

  • arskortguldsj Says:

   Alex,

   Jag tror att det inte bara är jag som tycker att det känns lite otrevligt att sitta tillsammans med barn i barnens väntsal tillsammans med folk som super och bråkar och där smockan hänger i luften. Men du har rätt i att detta är ett samhällsproblem som inte SJ, Jernhusen, bevakningsföretaget eller polisen kan lösa utan måste ske gemensamt i samhället. För det är som du säger trasiga människor som också behöver stöd.

   Jag kommer därför att ta kontakt med Norrköpings kommun och se hur vi tillsammans kan hjälpa dessa människor och samtidigt lösa problemet. Kanske du har en bra idé som som du kan bidra med?

   /Årskort Guld SJ

 3. “Barnas väntsal” eller “Fyllornas sovsal”? « Årskort Guld SJ Says:

  […] väntsal på Norrköping C och tidvis har det varit bättre men nu verkar det som man givit upp ( Öppet supande i barnens väntsal i Norrköping […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: