Omtyckt frukostställe Royal Viking Hotel tillbaka

Bästa sättet att starta en dag efter en natt på tågen

Upptäckte att mitt favoritfrukostställe Radisson Blu Royal Viking Hotel är tillbaka i all tysthet.

Detta är det bästa frukoststället för oss som anländer med nattåg och där nattågsfrukost ingår i priset ( 1 klass sovvagn för alla och alla sovvagnar/liggvagnar för Årskort Guld ).

Radisson Blu Royal Viking Hotel har funnit tidigare men försvann plötsligt. Även om det finns andra alternativ i Stockholm är hotellet det klart mest populära vilket är väl förtjänt.

Enligt uppgift är det främst guldkortsresenärer som klagat på att hotellet togs bort och efter påtryckningar från resenärerna är hotellet tillbaka.

Min favorit är den färska fruktsalladen som reser sig skyhögt över alla konserverade fruktsallader som finns på andra ställen ( dock ingår färsk fruktsallad i Plusfrukosten på tågen ).

Det är kul att SJ lyssnar på sina resenärer och Radisson Blu Royal Viking Hotel är välkommet tillbaka som frukostställe.

Annonser

2 svar to “Omtyckt frukostställe Royal Viking Hotel tillbaka”

 1. Karl-Gunnar Says:

  Må vara bättre utbud på buffén på Royal Viking, men personalen kan nog behöva gå en charmkurs. När jag visar min biljett får jag ibland en känsla av att de betraktar mig som nå´t som katten släpat in. Ändå gör jag mig ibland till och lämnar min lilla väska i bagageinlämningen på bottenvåningen. Vi som kommer med tåget räknas kanske inte som lika fina som hotellgästerna? Jag kommer nog att fortsätta med Scandic trots att deras kokt ägg var kylskåpskalla häromdagen. Men visst är det bra att det finns valmöjligheter.

  • arskortguldsj Says:

   Karl-Gunnar,

   Jag har kanske inte riktigt samma negativa erfarenheter vilket kan bero på att jag inte är direkt purung och oftast därigenom ofta – men absolut inte alltid – möts med viss respekt.

   /Årskort Guld SJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: