Min ryggsäck träffade en kompis igår

Min ryggsäck träffade en kompis igår

Igår när jag åkte hem från Varberg och hade varit borta i den lilla kupén och tvättat händerna upptäckte jag plötsligt min nya ryggsäck stående på bordet på en annan plats ( plats 34 av alla platser ).

Vad tusan hakar har hänt!

Vem hade flyttat på min ryggsäck flera rader fram i vagnen och fanns allt kvar? För ett ögonblick nästan svartnade det för ögonen.

Men snabbt insåg jag vad det var frågan om – Min ryggsäck hade träffat en kompis dvs en annan resenär av samma typ som mig som också hade köpt samma ryggsäck på Clas Ohlsson för 799:-.

Så jag gick fram till mannen och vi bytte erfarenheter om ryggsäckar i allmänhet och denna ryggsäck i synnerhet som han haft i drygt ett år och var väldigt nöjd med.

Så det verkar som att jag gjort ett bra köp av ryggsäck för en som mig som vill ha många fack och speciellt inredd för att frakta en laptop.

3 svar to “Min ryggsäck träffade en kompis igår”

 1. Jan L Says:

  Hittade du telefonen då?

 2. arskortguldsj Says:

  Jan L,

  Ja, den låg i ryggsäcken men hon hade sparat mig mycket oro om hon hade hjälpt till med att ringa ett gratissamtal så jag visste att jag hade den med mig när jag steg av tåget.

  /Årskort Guld SJ

 3. Den Gamle Emigranten Says:

  ”..för en som mig som vill ha många fack.”

  Men tydligen med lite för många fack. Du får väl ”designera” ett fack för telefonen och ha nog med självdiciplin att alltid placera telefonen i det facket. Då har du bara ett ställe att söka på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: