Julen nära – Min favorit lussekatten nu i bistron

IMG_7612

Noterade idag att min favorit – Lussekatten – nu finns i bistron.

Absolut inget fel på de bullar och kakor som finns där under resten av året men just lussekatter är något speciellt – kanske är det doften av saffran som gör dom så oemotståndliga.

Annonser

2 svar to “Julen nära – Min favorit lussekatten nu i bistron”

 1. Anders Says:

  Nytt från bistron och de som bestämmer:

  Ny varmmat i bistron 12 december

  SJ har i samarbete med Lunchexpress initialt tagit fram två nya varmrätter för bistron, wallenbergare med gräddsås och korvstroganoff. Båda är klassiska husmans-favoriter som mättar hungriga magar och faller de flesta i smaken.

  I samband med att dessa två nyheter tar sig in i sortimentet får köttbullar med mos lämna plats. Vidare kommer lasagnen med grönsaker att få stå åt sidan för ett nytt, spännande vegetariskt alternativ men detta sker först den sista december.

  Lasagne med köttfärs kommer finnas som ett komplement till de nya rätterna till att börja med, för att sedan fasas ut och försvinna ur sortimentet i slutet på februari. Då kompletteras bistron med ännu fler rätter ur Lunchexpress breda sortiment och tanken är att kunna erbjuda ett varierat utbud av rätter som roterar.

  Förutom den höga kvalité lunchexpress rätter erbjuder, så finns det även stora fördelar med hållbarheten som är upp till 20 dagar på vissa rätter – allt utan onödiga tillsatser. Maten tillagas och förpackas nämligen i en så kallad skyddad atmosfär, vilket möjliggör en längre hållbarhet.

  Har du tid – så kolla företaget och hållbarheten….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: