SJ Prio erbjudande som gick snett

image

I torsdags dök det upp erbjudanden från SJ Prio som lockade många och bland annat innehöll möjlighet att åka med lokföraren i hytten eller kanske ännu mer spännande – laga mat tillsammans med SJ:s egna matinspiratör Leif Mannerström.

Själv lockades jag av provning av Amaroneviner för 9.000 poäng för två inte för egen del men som julgåva till en av mina döttrar och hennes kille.

Men när jag bokade LiveIt som är SJ Prios partner för dessa erbjudanden visade det sig att erbjudandet bara gällde för en person och ej två som det stod i erbjudandet från SJ Prio.

Så jag ringde kundnumret på bokningssidan hos LiveIt där man berättade att flera hade ringt i samma ärende men bad mig kontakta SJ Prio vilket jag gjorde via Facebook och Twitter som tog tag i ärendet.

Efter några timmar fick jag besked att det hela var fixat men att alla erbjudanden hade sålts slut så jag eller rättare sagt min dotter blev utan Amaroneprovningen.

Att man inte hade kvalitetssäkrat erbjudandet är beklagligt i sig men att man sedan misshandlar sina nyckelkunder på detta sätt är näst intill obegripligt.

Självklart skall inte kunder som uppmärksammar fel i erbjudandet straffas med att bli utan.

Jag klarar mig utan Amaroneprovningen men det hade varit kul att kunna glädja dottern med en sådan till julklapp.

Sedan är det djupt tragiskt att ett upplägg som skulle skapa nöjda kunder istället skapade stor besvikelse vilket klart slår mot SJ Prios och LiveITs varumärken.

8 svar to “SJ Prio erbjudande som gick snett”

  1. sjguide Says:

    Synd att man själv inte fått dessa erbjudanden – alls! Vette tusan ifall detta med personliga erbjudanden är så där himla bra…

  2. Mikko Says:

    Sker det ett slumpmässigt urval av prionummer som avgör vilka får dessa personliga erbjudanden? Eller grundar det sig på hur mycket någon har rest under en viss period. Börjar nästan undra att det går till på det viset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: