Fritt fram för friåkare

PUBL

Jag har tidigare berättat om att friåkarna tagit bästa platsen på Stockholm C nämligen framför huvudingången på Vasagatan men de ackrediterade åkarna måste husera bakom ett fult högt plank.

Visserligen är det stoppförbud på Vasagatan men det bekymrar inte friåkarna och ej heller parkeringsvakterna som låter dom hållas – med ett leende.

Nu drabbar det inte mig och inte särskilt många andra men det måste kännas lite pyrt för de ackrediterade åkarna att var hänvisade till att stå bakom ett högt plank medan friåkarna har en gräddfil.

Man varför det är fritt fram för friåkarna att stå på Vasagatan kan jag inte förstå – mera som princip.

2 svar to “Fritt fram för friåkare”

  1. Olof Antonsson Says:

    Det verkar inte vara särskilt fritt fram i teorin, har åtminstone vid den lika svarta taxi-”parkeringen” vid Arlanda Express-entrén en bit bort på samma gata vid något tillfälle sett oreglerade aktörer bortkörda av polis. Gissar att samma förutsättningar råder här — det handlar kanske bara om att polisen av förståeliga skäl prioriterar annat.

  2. Sv Says:

    Det är givetvis inte fritt fram men parkeringsvakterna har dock tröttnat för långe sen, problemet med taxibilar (främst friåkare) som ställer sig på stoppförbud lite här och där i innerstaden måste lösas av trafikkontret. Det hjälper inte att p-vakterna går dit och viftar bort taxibilarna… de kör bara ett eller flera var runt kvarteret och sen ställer sig där igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: