“Det finns bara jag i hela världen”

PUBL

Jag har i ett tidigare inlägg berättat om att vissa resenärer uppför sig som om det bara finns dom i hela världen och inser inte att man lever i ett sammanhang. ( “Jag existerar inte i ett sammanhang” ).

Noterade samma sak igår när jag var ute och åkte och det passerade en man förbi mig i bistron där han hade köpt en kopp the.

När han passerade bordet bredvid mig la han helt enkelt det lilla thékuvertet på bordet trots att det fanns fullt med papperspåsar och dessutom en miljöstation alldeles i närheten.

Absolut ingen stor sak men bara ett bevis på att vissa människor lever i tron att det bara finns dom och bara dom i hela världen.

Fick höra att detta sker hela tiden och att det är vanligt att resenärer som står i kön till kassan lägger thepåsar, tömda socker- och mjölkpaket på brickrännan utan all tanke på resenärer som kommer bakom.

Detta trots att det finns en stor miljöstation bakom dom.

Som sagt var ingen stor fråga – men man slutar aldrig att förvåna sig.

3 svar to ““Det finns bara jag i hela världen””

  1. Mare Says:

    Påminner om min f.d. chef som alltid gjorde precis likadant med sin thepåse i köket på jobbet. Monumentalt likgiltig. Det kanske var han…

  2. Robert S Says:

    Haha. Det värsta jag hört i detta sammanhang var en (före detta) kollega som instruerade en nyanställd om att det bara var att lämna skräp, disk, urdruckna kaffekoppar och sådant i köket (på jobbet) eftersom det fanns folk med lägre lön som kunde ta hand om röran.

  3. Niklas Says:

    Jag Jag Jag…Aldrig finns en tanke på vår skapare.Hemska sekulära samhälle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: