Stockholms Info öppnar på Centralen 10 maj

IMG_6106

Den 10 maj öppnar Stockholm Turistinformation på Stockholms Central.

Jag tror att det kommer att bli väldigt populärt speciellt när den stora turistsäsongen börjar även om det är förvånande mycket turister året runt i Stockholm och resten av Sverige.

Speciellt märker man det på norrlandstågen där det ibland kan vara upp till hälften utländska resenärer på sträckan Boden – Narvik.

Tidigare när SJ hade sitt biljettkontor i hörnan mitt emot Pressbyrån vid utgången till spår 10 var det många turister som kom in bara för att fråga om sådant som en turistbyrå brukar svara på.

Men from den 10 maj finns det en dedikerad turist byrå på plats på Stockholm C.

2 svar to “Stockholms Info öppnar på Centralen 10 maj”

  1. Niklas Says:

    Hoppas det finns information om oseriösa taxiåkare.Jag fick betala 800 kr.Resan hade kostat 200 kr hos ett seriöst bolag.

  2. Hans Says:

    Alltid tyckt att det varit något märkligt med Sthlm och turistbyråer. Tidigare låg den väl nere vid Kungsan? Kanske ligger den kvar? Undrar om den inte drivits privat då jag tycker det saknats vissa tips. Den delen som har info om hela Sverige har saknat hela landskap. Tyder på att man fått betala för att bli representerad.

    Bara en känsla jag haft då jag ibland passerat för att få uppleva av hur det skulle vara att komma som turist till huvudstaden att turistbyrån känts lite ”tunn”. Hoppas det blir bra på centralen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: