Test: Billys Pannkakor med (utan) jordgubbssylt

IMG_7229

Idag testade jag lite på skoj Billys Pannkakor med jordgubbssylt till tidig frukost för att känna mig lite amerikanske på nattåg 91 ned till Hallsberg.

Tyvärr var pannkakorna en besvikelse även om jag hade lågt ställda förväntningar då pannkakor som värms i en pappersförpackning knappast kan jämföras med vanliga gräddade i en pannkaksstekpanna.

Men det var inte bara konsistensen som kanske inte förde mig till några gastronomiska höjder utan att trots att förpackningen gav sken att det skulle vara jordgubbssylt i pannkakorna smakade dom inte ett dugg av jordgubbssylt.

En dissekering av pannkakorna gav vid handen att det nog inte heller fanns så mycket sylt i pannkakorna. Och den lilla sylt som fanns smakade absolut ingenting.

IMG_7234

Så tyvärr blir det det 0 gafflar av 5 möjliga då det egentligen var Pannkakor utan jordgubbssylt.

Ett tips är att servera pannkakorna med extra jordgubbssylt som man gör med den varma maten tex viltfärsbiffen.

Men hur kan man sälja pannkakor med jordgubbssylt utan jordgubbssylt – det har jag svårt att fatta.

2 svar to “Test: Billys Pannkakor med (utan) jordgubbssylt”

  1. Filip Says:

    Det du fick var antagligen ett måndagsexemplar. Jag har käkat de där på jobbet när man är akut hungrig och har ont om tid – och de är ju helt okej! Rikligt med sylt har jag fått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: