SJ Prio kampanj gäller ej för SJ Norrlandståg

image

Igår och idag den 24 maj kan man köpa poängresor hos SJ med 50% rabatt vilket är ett bra erbjudande om man sparat undan poäng för just att resa.

Att använda sin poäng för att att resa med SJ som ger mest för Priopoängen och jag rekommenderar att just använda dom för att nya resor istället för att tex äta för dom i bistron.

Dessutom är biljetterna man köper för poäng opersonliga ( även om det står namn på dom ) och framförallt – man kan lösa tillbaka dom mot poäng utan avdrag om det sker innan tågets avgång.

Så SJs erbjudande att man kan köpa resor för halva antalet poäng är ett bra – för att inte säga mycket bra – erbjudande som jag verkligen rekommenderar för dom som har många poäng på hög tex årskortsresenärer och andra flitiga tågresenärer.

Och vill man sedan inte resa är det bara att boka av och poängen rullar direkt tillbaka på poängkontot.

Men det finns en hake som jag direkt sprang på – erbjudandet gäller inte SJ Norrlandståg.

Det framgår inte direkt i erbjudandet som jag fick via mail men följer man länkarna ser man att erbjudandet bara gäller SJ och inte SJ Norrlandståg.

Det är nämligen en vanlig missuppfattning att man tror att SJ Prioerbjudanden gäller SJ Norrlandståg men det gör dom inte. SJ Norrlandståg är ett helt annat bolag – visserligen 100%-igt ägt av SJ men likväl ett eget företag.

Att SJs kundtidning med olika erbjudanden från SJ Prio finns på SJ Norrlandstågs tåg får en att tro att erbjudandena gäller på norrlandstågen – men det gör dom inte.

Så det är ett bra erbjudande men det finns restriktioner i det – restriktioner som är omotiverade och dessutom lite dolda.

Dessutom är det lite tragiskt att Norrland inte finns med på SJ Prios karta.

2 svar to “SJ Prio kampanj gäller ej för SJ Norrlandståg”

  1. sjguide Says:

    Blev en resa till Uppsala imorgon i 1a klass för 2000 poäng 🙂 Inte illa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: