ÅKGSJ Testar: Pannbiff med löksky från Dafgårds

IMG_7261

Efter att testat Dafgårds vegetariska currygryta ( ÅKGSJ Testar: Vegetarisk Currygryta ) som inte direkt var någon succé är det nu dags för kötträtten Pannbiff med löksky. gröna ärtor och potatismos och tyvärr är det inte heller någon höjdare.

Pannbiffarna är av en sådan där storköksmodell där man dolt all känsla av att det är frågan om kött och ersatt den med en lättuggad smaklös svampaktig massa som man undrar vad den består av ( eller kanske man inte vill veta ).

Lökskyn som täcker biffarna var acceptabel men absolut ingen sensation men fungerade. Kompletterat med lingon som numera alltid finns tillgängligt – tack för set SJ – funkar det att äta men just precis.

Potatismoset hade efter uppvärmningen sjunkit ihop till en gulvitaktig massa som påminde om någonting mellan tapetklister och mannagrynsgröt och smakade inte så mycket bättre ( inget ont om mannagrynsgröt men skall det vara potatismos skall det se ut och smaka som det också ).

Men tyvärr är det ingen höjdarrätt och den får en köttbullstallrik med mos från Sibylla att upplevas som gourmetmat från restaurang med Michelinstjärna.

Sammanfattningsvis får rätten 2 gafflar av 5 ( varav en rostig ) då rätten knappt fungerar.

2 svar to “ÅKGSJ Testar: Pannbiff med löksky från Dafgårds”

  1. ÅKGSJ Testar: Lasagne från Familjen Dafgård « Årskort Guld SJ Says:

    […] Årskort Guld SJ Iakttagelser från en som nu för FJÄRDE året i rad köpt ett Årskort Guld hos SJ för att resa med tåg ännu ett år. « ÅKGSJ Testar: Pannbiff med löksky från Dafgårds […]

  2. Lennart Says:

    Det enda jag har upplevt som ätbart från Dafgård förr, var deras djupfrysta kåldolmar, om man nu inte ville göra dom själv. 😉
    /
    Lennart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: