Skön resa med SJ Norrlandståg i natt

IMG_2309

Men anledning av min kritik av SJ Norrlandstågs nedrustning av standarden på 1 klass sovvagn ( SJ rustar ned standarden på 1 klass sovvagn ) vill jag för balansen skull berätta att jag i natt åkte från  Stockholm söderut i en alldeles utmärkt 1 klass sovvagn.

Visserligen utan duschmatta och handhandduk men med rätt schampo.

Men viktigast var att vagnen var både exteriört och interiört väldigt fräsch , städad och välkomnande – precis så som det ofta är och skall vara.

Tyvärr var det en lite kort sträcka att åka nattåg men det den korta stund som jag fick njuta av vagnen var den alldeles utmärkt.

Får jag bara behålla schampot och badrumsmattan tillbaka ( handhandduken klarar jag mig utan för det finns två handdukar och jag åker ensam ) så är jag helt nöjd.

Men för balansen skull – en alldeles utmärkt resa i 1 klass sovvagn.

3 svar to “Skön resa med SJ Norrlandståg i natt”

  1. Peter Says:

    Jag var i den nyrenoverade norra hallenn (mot norra säcken) på Stockholms Central. Det är ljust och fint – men väldigt många stolpar av olika dimensioner. Nästan en skog av stolpar där vissa står ganska nära varandra. Är det ett provisorium? Eller är det meningen att det skall vara så här även i fortsättningen? Någon som gått snett i planeringen?

  2. Sven Says:

    Har undrat samma sak. Det verkar vara permanent då vissa stolpar är inbyggda i den nya foodcourtens fasta inredning. Kanske ville man undvika att bryta upp marmorgolvet då man drog nya ledningar?

    https://arskortguldsj.wordpress.com/2012/07/02/otroligt-skrpig-foodcourt-p-stockholm-c/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: