“Den här cykeln tänker jag inte pollettera!

IMG_9617-001

Nu går det inte att pollettera cyklar på tågen numera men jag är övertygad att denna man inte tänkte släppa iväg sin cykel utom synhåll.

Hur han tänkte resa med den vet jag inte men troligen satt han inte och väntade på att åka med pendeltåget. Och skulle han åka med pendeln så går det inte att stiga ombord med cykel på Stockholms Central.

Vad hans planer var vet jag inte. Men medge – han har en fin cykel.

3 svar to ““Den här cykeln tänker jag inte pollettera!”

 1. Mare Says:

  Jag kan fortfarande känna ilska över att man inte kan pollettera. Det finns en hel del som var mycket bättre förr (och det är inte länge sedan alls). Polletterade cykeln på sommaren och skidorna på vintern. Och så slapp man det eviga plockepinnet med skidor på tåget. Det var tider det. Och reskomfort.

 2. hall Says:

  På väg till Falun och velodromen?

  Campagnolo diskhjul med Veloflextub. Cykel och tåg, en underbar kombination som SJ av någon anledning ständigt motarbetar.

 3. Fredrik Says:

  Det här med cyklar är intressant, tänk att en enkel transportväska är det som behövs verkar det som. Läser en del bloggar med trevliga MTB turer som folk gör med tågets hjälp t.e.x. i Finland, men här känns det outforskat rent allmänt. Tåg plus skidåkning letar jag själv efter lämpliga utflyktsmål, med det nya dagtåget till Umeå from December känns det som om det blivit mer lätttillgängligt i alla fall, ska verkligen försöka komma mig i väg någon helgresa som träningsläger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: