SJ Prio fixar gula citroner

SCG-187x267

För en tid sedan fick jag ett erbjudande från SJ Prio att för 2.000 poäng vara med på förhandsvisning av den populära filmen Små Citroner Gula.

Just dessa erbjudande är populära då dom dels är fördelaktiga och det alltid är lite kul att se en film lite före alla andra.

Dessutom brukar det ingå läsk och popcorn så tillsammans med middag innan för sparade värdekuponger blir det bli en helkväll.

Pga av dels klantighet från min sida och sedan vissa ofullkomligheter i bokningssystemet blev det tyvärr inga biljetter när jag skulle boka två stycken.

Jag reklamerade hos SJ Prio ( och samtidigt erkände min delaktighet i problemen ) och fick igår telefonbesked att biljetterna tyvärr är slut.

Som kompensation skulle jag få två vanliga biobiljetter kostnadsfritt så nu kan jag se filmen eller annan film på ordinarie visning.

Och värdekupongerna för middagen har jag ju kvar så det kan fortfarande bli en helkväll även om jag får köpa eventuell läsk och popcorn själv.

Bra hanterat av SJ Prio vilket jag gärna vill uppmärksamma. Ler

PS: Sedan skulle jag förståss gärna vilja ha mina saknade 15.000 Priopäng som jag fortfarande väntar på ( Felaktig utbetalning av Priopoäng vid årskortsköp )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: