Ny champagnebar på Centralen populär

IMG_7899

För någon vecka sedan öppnade en champagnebar på det övre planet på Stockholm C med kanske finaste utsikten över stora stora vänthallen.

Genom sina kanske lite högre ambitioner kunde man undra på hur denna nyetablerings skulle mottagas av resenärerna men det verkar gå bra.

Naturligtvis är det inte samma massiva köer som vid Burger King och och Mc Donalds men när jag passerade igår vid lunchtid var det nästan fullt.

Kanske är det en fördel att lokalen ligger där den ligger för den ligger på en plats där väldigt många resenärer passerar och där dom i alla fall måste stanna upp för någon sekund för att stiga på eller av rulltrapporna.

Sedan ruvar champagnebaren på en väl bevarad hemlighet – men den tänker jag inte avslöja.

Annonser

Ett svar to “Ny champagnebar på Centralen populär”

  1. Tobias Kalmar Says:

    Vid tillfälle kan du lägga märke till priset på öl/vin ombord i förhållande till champagnebaren på Centralen. Speciellt de hutlösa priser som introducerats i samband med ett Gotländskt bryggeri ombord. Öl som finns på bolaget för runt tjugo spänn, säljs för upp till 59/69 kronor. Tro tusan att folk tar alkoholen med sig själv ombord (!). Och lägg även märke till de markanta höjningarna av priserna i bistron, även om du får ditt fritt på Årskort Guld. Sallad har stigit från 65:- till 79:-.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: