Trerättersmeny – Rosenmarinerat kycklingbröst

IMG_8324

Vi fortsätter testen av dom nya trerättersmenyerna som serveras på SJ Snabbtåg med rätten rosmarinmarinerat kycklingbröst.

Den kompletta menyn omfattar:

1 Kräftröra med västerbottenost och rödlök
2 Rosmarinmarinerat kycklingbröst med parmesanpasta
   och ratatouille
3 Fruktsallad

Förrätten kräftröra med västerbottenost och rödlök är en god och närande förrätt som passar alldeles utmärkt till dom god runda pyramidbröden.

Huvudrätten rosmarinmarinerat kycklingbröst med parmesanpasta och ratatouille är tyvärr en helt misslyckad rätt. Kycklingen är torr och såsen helt ointressant och vattning. En rätt som lämnas orörd kvar på brickan.

Efterrätten fruktsallad är alltid en säker efterrätt och den är både god och fräsch och utgör brickans höjdpunkt.

Betyget på trerättersmenyn blir 1 gaffel av 5 möjliga främst pga av den oinspirerande och smaklösa huvudrätten.

Kanske läge att se över huvudrätten – den rosmarinmarinerat kycklingbröst med parmesanpasta och ratatouille för just nu duger den inte.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: