Test av ny bistromat – Ugnsstekt kycklingfilé

Ugnsstekt kycklingfilé

Efter att testat dom nya maträtterna i bistron Wallenbergare med potatismos  ( Test av ny bistromat – Wallenbergare med potatismos ) och Helstekt kotlettrad (Test av ny bistromat – Helstekt kotlettrad ) designade av  Leif Mannerström och lagade av Dafgårds är det nu dags för den sista av dom tre nya rätterna – Ugnsstekt kycklingfilé.

Tyvärr blev denna rätt en besvikelse då den inte smakade något och gav ingen matupplevelse.

Kycklingen var typ kycklingkorv som upplevdes som syntetisk och lika äkta som crabsticks och låg i en smaklös brun sås.

Till kycklingen serverade en typ av smal spagetti som fungerade men är lika spännande som att åka regionaltåg mellan Flen och Katrineholm.

Sammanfattningsvis var det en ointressant rätt som inte lockade till omtag. I själva verket åt jag bara hälften – men det räckte.

Men gillar man kycklingkorv, smaklös sås och spagettiklumpar är det en OK rätt – inte annars.

Så betyget blev 2 svaga gafflar av 5 möjliga men mest beroende på att rätten var snyggt upplagd.

Kanske andra resenärer tycker bättre som rätten än jag – annars rekommenderar jag dom två övriga rätterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: