Ekologiskt och närodlat från Kalf och Hansen i SJos bistro from 14 mars

Från den 14 mars kommer SJs utbud i bistron att förstärkas med en specialkomponerad maträtt av Kalf & Hansen.

Fokus är på närodlade grönsaker efter säsong och tillbehören är alltid någon form av köttbullar eller frikadeller av ekologiskt kött, fisk eller grönsaker.

Råvarorna kommer från småskaliga producenter runt om i Sverige och lagas till under hantverksmässiga former i Kalf & Hansens kök.

Varje maträtt kommer att finnas till försäljning i sex veckor.

Den 8 mars kommer jag att vara med på en pressvisning och får tillfälle att testa dom nya rätterna.

Enligt vissa rykten kommer man att berätta om fler nyheter i bistrosortimentet.

I så fall kommer jag att berätta om detta efter pressvisningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: