SJ – JAG ÄR BEKYMRAD

Jag har fått till vana att efter att med SJ-tåg en hel dag och ätit mig igenom de olika rätterna i bistron och 1 klass fortfarande längtar efter en sak – varm tillagad mat.

När jag började åka med SJ Årskort Guld fanns det varm mat på tågen men den försvann efter ett par år.

Och trots några försök att återinföra varm mat i 1 klass på tågen serverar man fortfarande kall mat i 1klass även i smällkalla vintern.

Många resenärer med SJ Årskort Guld har kontaktat mig om bristen på varm mat och några har helt enkelt slutat att åka med SJ och väljer andra operatörer eller flyger.

Så jag är bekymrad, bekymrad över att maten på SJs sett över tid har blivit allt sämre.

Kanske något för SJ att fundera över.

Ett svar to “SJ – JAG ÄR BEKYMRAD”

  1. Erik Backlund Says:

    Sj är väl medvetna om resenärernas önskan om varm mat i I-klass, men väljer att ignorera det. I-klass menyerna är otroligt dåliga, tillika kalla. Jag tar dom aldrig, och är inne på mitt tredje årskort. Dagens varma maträtt i bistron är helt OK, men blir tråkig i längden. Natt-tågen har lite mer att välja på, men tyvärr sker även där alltmer utarmning och anpassning till det vanliga ”SJ-köket”.
    Sj är som sagt väl medvetna om problemet, men väljer att tiga ihjäl det, vilket visar på ett klart förakt gentemot sina resenärer. SJ är väl medvetna om att de allra flesta resenärerna, på åtminstonde de längre sträckorna oftast inte har något alternativt sätt att resa, och därför struntar man helt kallt i resenärernas önskemål.
    Erik Backlund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: